torsdag 30 april 2009

Tjena! Idag blir det en kort blogginlägg. Det var ett tag sen nu sen jag började blogga. Ja som sagt; idag e det ju valborg men jag ska vara hos syrran och Ludde, kul kul. Vi ska nog göra bakpotatis och baka en kladdkaka tros det bli för kvälllen. Skolan går väl bra nu förutom i matten där vi nu gör cahns & risk= sämst för mig, fattar ingenting faktiskt. måste sluta nu, BYE!

tisdag 7 april 2009


Go' kväll! Sitter här me ryggont och väntar på Arsenal Vs Villareal i CL. Hoppas på seger för Gunners. Vakna vid 07.52 troor jag pga av att farfar öppnar dragdörren och säger vakna pöjk! Lirade lite NHL innan och satte sedan mig vid matbordet för frukost. Spela sen mer NHL, ganska kul. Borsta tänderna och fixa håret för att sen dra till GBG, igår målade vi vardags & sovrummet. Idag var det först för mig att måla alla elementrörerna vita, tog ett tag men blev stolt efter det torkat:D Vi tog då fika när Mamma, Pappa, Linus & Josefine varit på IKEA för en stor inhandling till den nya fina lägenheten. Efter det tog Jag & Pappa till Statoil med bilen för att hyra en kärra/vagn för alla sakerna vi skulle köra från den gamla till den nya. När vi kom tillbaka käkade vi först Farmors goda Kalops med ris; alltid lika gott:P Vi började sedan bära ur grejer från vagnen/kärran till ingången av lägenheten, det var lite jobbigare än att bära ut från den gamla lägenheten. När allt var inne så började vi städa så mycket katthår som vi kunde få bort från soffan; inte så mysigt faktiskt:S Sen så började vi möblera när Josefine hade gått till den gamla lägeneten. Satte ihop soffan rätt, fick ihop det nya soffbordet så dem köpt på IKEA(som säljer dåliga möbler tycker jag:P). Ställde Televisionen på den lilla TV-bordet dem hade och kopplade in Televisionen i eluttaget. Så mycket mer har inte hänt idag. Har ont i ryggen efter allt lyftande som vi gjort, det sägs ju att man ska lyfta tunga saker med knäna inte ryggen. Gjorde nog det faktiskt tyvärr några gånger:S På vägen hem kliade Farmor mina armar och då somnade jag nästan faktiskt:P Så skönt var det.

Orkar inte skriva mer så: THE END.

måndag 6 april 2009

Måleriet

Idag vakna jag ca 08.30 och käka frukost med mamma, pappa, farmor & farfar. Efter tog jag på mig skiitkläder för att man skulle åka till Götet för att hjälpa till med att måla Linus och Josefines nya fina lägenhet. Den var aningen större än den förra som var mindre, vi målade först deras vardagsrum blågrått som det till sist såg ut att bli, även om färgen var grå. Sovrummet var också ett fint rum och den målade vi lite nougatbrun, vart väldigt lyckat. Farmor tog med sig fika och lite snabb middagsmat, vi tog först fika på förmiddagen efter första målningen i vardagsrummet. Josefine gick iväg och köpte en 2L Coca Cola för mig att dricka till fikat och middagen,väldigt schysst. Sen målade vi sovrummet en gång och senare andra gången i vardagsrummet. Vi käkade sedan middag som farmor fixat, kotlett med potatis & kokade morötter, hyfsat gott. Vi gjorde sen klart sovrummet. Vid 17.00-tiden så drog vi hem, skönt faktiskt. Tog en dusch 15 minuter efter vi kom tillbaks. Sitter nu famför pappas Laptop och bloggar som jag samtidigt lyssnar på Djurgården Vs Örebro på Sr.se, hör Kubanerna i bakgrunden, låter bra;)

lördag 4 april 2009

Jobba, jobba

Gick upp 07.05 för att käka frukost och fixa iordning för kioskjobb på Tullängen. Cyklade 07.35 hemifrån för att ta mig dit. Kom typ 07.55, mötte pappa och visade mig vägen till kiosken. En liten tråkig kiosk på tråkigaste skolan. Väntade på att Pierre skulle komma, men han kom nästan 10 minuter sent. Sitter här och väntar på att man får dra hem för att på eftermiddagen ska jag, mamma & pappa åka med bilen ner till Klädesholmen. Längtat lite dit faktiskt.



The End.
Idag har inte mycket hänt för mig.Vaknade ganska tidigt för att jag inte kunde sova längre. Satt vi datorn helaförmiddagen och käkade falukorv med stuvade makaroner som vanligt, var lite besviken för att det blev ingen försäljning i Haga idag. Verkar som ingen typ bryr sig om sånt längre, håller med Vicco om att det bara blir hon som får göra allting hela tiden. Lite tråkigt faktiskt. Mamma & Pappa drog iväg på utflykt. När dem kom hem så hjälpte jag pappa med att byta däck på bilen, var inte så tråkigt som jag trodde att det var. Vädret idag var under bart, 15 grader och solsken. Jag & pappa drog senare för att tvätta bilen på självtvätten. Vi körde sen runt för att han skulle visa mig cykelvägen jag ska ta imorgon till Tullängen. Jag sitter och försöker få fram något om min ``hemuppgift`` som jag ska göra på SO:n istället för prov. Jag ska skriva om Sjukvård på 1800-talet, men det var faktiskt en ganska svår uppgift jag fick. Det är svårt att hitta något på internet, finns en del i boken men jag ska fylla en hel A3-papper. Imorgon måste jag gå upp vid 7-tiden för att jag ska jobba på Tullängen från 8.00-11.00. Jobbigt men kanske skönt? På eftermiddagen ska man åka med Mamma & Pappa till Farmor & Farfar på Klädesholmen:D Saknat dit lite.

fredag 3 april 2009

Ja, idag var det sista dagen på veckan i skolan. sköönt sköönt. Efter skolan drog jag hem o fixade mat till morsan o mej. Stuvade makaroner och kasler. det smaka ok. senare tog jag en dusch för att jag skulle ju dra upp på stan för att utnyttja mina 2 presentkort på Team Sportia. Jag gick runt för mycket egentligen där till sist köpte jag en ny orange handboll o en tränings T-shirt. Jag skulle fråga på T-12 om jag fick praktisera där, Men NEJ! Ville så gärna PRAOA där. Synd synd, ska nog fråga Magnus om Praon på EM möbler. Jag sitter nu framför datorn o bloggar på min nya blogg. Jag e ensam typ hela kvällen och jag bestämde mej för att dra o köpa en Ben&Jerry's glass. Vanilla Toffe Crunch, den smaka gott, jag åt upp halva och spara resten till någon annan gång. Jag kollar på slutsspelshockey och det e Färjestad mot HV71, Jag hejar ju såklart på FBK. Sitter med en halsduk o stöder FBK, The Wolfpack. Det ända jag gör nu är att vänta på föräldrarna att komma hhem.